Molenaarsgraaf nieuwe koploper bij Theo van Zessen Biljartbokaal

16 januari 2012 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Molenaarsgraaf heeft in de derde rondgang om de Theo van Zessen Biljartbokaal Bleskensgraaf en Wijngaarden te kakken gezet door bijna het maximale aantal te behalen punten te scoren: 78 van de 80. Vooral Adrie Witteman en Bas Stuy waren in uitstekende vorm. Witteman versloeg Pau Stuij van De Lukkie Klos in 21 beurten (10-6). Nog gekker haalde hij uit tegen Henk de Jong uit Beskensgraaf: in 13 beurten glimlachte Witteman van oor tot oor met de stand 10-6. Bas Stuy maakte het voor de tegenstanders nog bonter, in zijn eerst partij veegde hij het groene laken aan met Jan Blokland uit Bleskensgraaf 10-3 in 13 beurten. In zijn tweede partij werd Jacques van der Vlist, team Lukkie klos uit Wijngaarden het haasje in 19 beurten: 10-8.

Misschien niet de mooiste en de beste maar wel de meest spannende van de avond was de partij van Wim de Groot, van de Lukkie Klos, tegen Dick Swijnenburg van team Molenaarsgraaf. In 32 beurten werd het met veel lawaai 10-10.

Molenaarsgraaf werd duidelijk de winnaar van de avond en pakte de totaal leiding over van De Lukkie Klos Wijngaarden. De tussenstand is nu als volgt: Molenaarsgraaf 220 punten, De Lukkie Klos uit Wijngaarden 207 en onderaan na een offday Bleskensgraaf met 198 punten.

Het volgende treffen is op vrijdag 24 februari bij De Kukkie Kos in Wijngaarden.

advertentie
advertentie