Univé Alblasserwaard en Univé Rivierenland bundelen de krachten

23 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Univé Alblasserwaard en Univé Rivierenland hebben hun krachten gebundeld en zijn sinds 1 januari verder gegaan onder de naam Univé Rivierenland. Beide organisaties hebben geconstateerd dat de financiële wereld steeds complexer wordt. Tevens neemt de wet- en regelgeving vanuit de overheid steeds meer toe.

Het nieuwe bestuur, bestaande uit de heer Van Vuren en de heer Van Dalen, is enthousiast over de nieuwe organisatie. ,,Er werken ruim 110 medewerkers die 60.000 klanten met 170.000 verzekeringen bedienen'', vertellen de beide bestuurders. ,,We zijn door de fusie nog beter in staat om alle klanten een goede dienstverlening te blijven bieden. Tenslotte doen we er alles aan om ook in 2012 weer verkozen te worden tot de meest klantvriendelijke én beste zakelijke verzekeraar van Nederland!''

Voor de klanten verandert er door de fusie weinig. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht, maar daarnaast heeft de nieuwe organisatie ook vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk en Werkendam. Het blijft mogelijk om financiële zaken te regelen via internet, de telefoon of middels een afspraak op kantoor of bij de klant thuis. Naast verzekeringen kunnen klanten bij Univé Rivierenland ook terecht voor hypotheken en pensioenen.

Unive Rivierenland wilt mensen graag kennis laten maken met de nieuwe organisatie. Daarom maakt iedereen die in januari of februari een afspraak maakt kans op één van de tien ballonvaarten voor twee personen of één van de 25 dinerbonnen ter waarde van € 50,-. Een afspraak maken kan online via www.unive-rivierenland.nl, telefonisch via 0184-658555 of 0345-588030 of bezoek één van de kantoren in de regio.

advertentie
advertentie