Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden van start

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Duurzaamheidscentrum Weizigt lanceert het Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden voor bedrijven met ambities op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Het platform richt zich op netwerken en het delen van kennis en ervaringen van bedrijven in de Drechtsteden.

Op 8 maart om 19.30 uur wordt het bedrijvenplatform officieel gelanceerd met een inspirerend programma in Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordrecht. Het definitieve programma met meer informatie over de topsprekers wordt later bekend gemaakt.

Informatie over het Bedrijvenplatform is vanaf 15 februari te lezen op de website van Duurzaamheidscentrum Weizigt: www.weizigtnmc.nl en de website Dordt Duurzaam: www.dordtduurzaam.nl. Via deze websites kunnen belangstellenden zich ook inschrijven voor de startbijeenkomst van het Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden.

Voor meer informatie over het Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden kan contact opgenomen worden met Sander Verschuren, Adviseur Duurzaamheid bij Duurzaamheidscentrum Weizigt via s.verschuren@dordrecht.nl of telefonisch via 078-770 44 17. Adres Duurzaamheidscentrum Weizigt: Van Baerleplantsoen 30 in Dordrecht.

advertentie
advertentie