Metaalafdeling Drechtwerk maakt doorstart

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

REGIO - In november 2011 informeerde Drechtwerk over de sluiting van het metaalbedrijf wegens bezuinigingen. Inmiddels heeft het bedrijf een oplossing gevonden voor de werknemers en afdeling. Aldipro Systems uit Etten-Leur gaat vanaf 31 maart 2012, zowel de spuiterij als de metaalafdeling exploiteren.

Er is een principe huurovereenkomst gesloten voor negen jaar met direct al een start voor vijftien medewerkers en twee leidinggevenden. Zij zullen vanuit Drechtwerk gedetacheerd gaan worden bij Aldipro Systems. De directie van Aldipro Systems sluit echter niet uit dat zij al snel uitbreiding van het personeelsbestand nodig zullen hebben. De productie wordt verder voortgezet onder de namen Aldipro Coatings en Aldipro Metaalbewerking. Ook de merken ComGuard, SmartGuard en KidsGuard maken door de overname een doorstart.

,,Wij zijn zeer blij met dit maatschappelijk ondernemend bedrijf uit Etten-Leur en hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij er renderende afdelingen van gaan maken", aldus Marco Wilke, directeur van Drechtwerk. ,,Tevens hopen wij dat onze trouwe klanten, die toch een periode van onzekerheid achter de rug hebben, de nieuwe eigenaren een warm hart zullen toedragen."

advertentie
advertentie