'Doe-dagen' Griendencollege

6 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Griendencollege biedt leerlingen van het basisonderwijs de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende leerrichtingen Theoretische Leerweg (MAVO), Techniek, Zorg & Welzijn en Handel & Administratie.

,,De 'doe-dagen' zijn interessant voor leerlingen die naar het VMBO willen, maar ook voor HAVO- en VWO-leerlingen. Ook voor hen is het belangrijk om na te denken over wat voor beroep zij later willen kiezen. Op het Techniekplein maken de leerlingen een werkstuk, waarbij hout, metaal en elektro worden gecombineerd. Bij Zorg & Welzijn wordt kennis gemaakt met uiterlijke verzorging, huishoudkunde en gezondheidskunde. Bij Handel & Administratie krijgen de leerlingen informatie over de verkoop en administratie binnen een bedrijf. Ook de leerlingen die geïnteresseerd zijn in de Theoretische Leerweg (voorheen MAVO) komen volop aan hun trekken", zegt een woordvoerster van de school.

De 'doe-dagen' worden gehouden op woensdag 15 en donderdag 16 februari. Voor de 'doe-middag' op 15 februari (13.00 uur tot 15.15 uur) kunnen leerlingen zich aanmelden via mail@griendencollege.nl. De open avond op donderdagavond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

advertentie
advertentie