AFAS Software hoofdsponsor van het Sprookjesconcert

14 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - AFAS Software wordt hoofdsponsor van het Sprookjesconcert in de Evenementenhal Gorinchem. Het grootste familiefeest van het jaar vindt dit jaar voor de tweede keer plaats tijdens het Pinksterweekend op 26/27/28 mei.

Met deze nieuwe samenwerking zorgt de softwareleverancier voor aansluiting bij een belangrijke doelgroep, de familie. AFAS wordt niet alleen hoofdsponsor maar ook naamgever van het concert dat vanaf nu het AFAS Sprookjesconcert heet. ,,Het is prachtig om zulke enthousiaste en creatieve mensen te ontmoeten als bij AFAS Software. Vanaf het eerste contact met CEO Bas van der Veldt voelde het goed en voelde we de energie waarmee men bij AFAS Software werkt. Ik weet zeker dat we van deze samenwerking een succes gaan maken'', aldus producent Michael van Hoorne.

,,Wij zijn een echt familiebedrijf. De keuze om hoofdsponsor van het Sprookjesconcert te worden was snel gemaakt. Het gaat hier ten slotte om puur familie-entertainment',' legt Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software uit. ,,Voor ons is dit ook een uitstekende mogelijkheid om klanten, relaties en prospects én hun gezin een onvergetelijke dag te bezorgen.''

Het familiefeest telt negen voorstellingen verdeeld over 3 dagen en trekt naar verwachting zo'n 27.000 mensen naar de Gorcumse Evenementenhal. Tijdens het concert komen alle bekende sprookjesfiguren voorbij. De hoofdrollen van het concert worden vertolkt door Sita, Maud en Geert Hoes. Zij worden op het podium bijgestaan door bijna 30 dansers en danseressen die het publiek meenemen op een unieke sprookjesreis. Naast het concert is er een groot sprookjesplein waar diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Ook is er een Sprookjescatwalk waar kinderen hun mooiste sprookjeskleding kunnen presenteren en prachtige prijzen kunnen winnen.

Kijk voor meer informatie op www.AFASsprookjesconcert.nl.

advertentie
advertentie