PRO Actief houdt enquête over Sliedrechthopper

14 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Onder de naam PRO Actief houden de leden van PRO Sliedrecht op 18 februari een enquête over de Sliedrechthopper. Dit naar aanleiding van opmerkingen van gebruikers over lange wachttijden en lange reistijden.

Om de gebruikers van de Sliedrechthopper op te roepen te reageren, zijn er vanaf woensdag 15 februari op verschillende locaties posters opgehangen. Op zaterdag 18 februari staan de enquêteurs van PRO Actief van 10.00-13.00 uur in hun opvallende gele jassen bij De Elzenhof, Lekzicht, Overslydrecht, Parkzicht, De Zeskant en de Joost van den Vondelflat. Ook bij Albert Heijn, Bas van der Heijden en Jumbo Supermarkt wordt gedurende die tijd geënquêteerd.

De Sliedrechthopper is een vorm van vervoer waarmee mensen kunnen reizen binnen 5 zones, dezelfde als die van het openbaar vervoer. Dit kan alleen op basis van een speciale pas. Een mooie voorziening, maar gezien de opmerkingen die bij PRO Sliedrecht zijn binnengekomen over de serviceverlening, wil de plaatselijke politieke partij wel eens weten wat de ervaringen zijn van de gebruikers van de Sliedrechthopper. Voor wie niet in de gelegenheid is de enquêteurs te ontmoeten, via fractiekamer@prosliedrecht.nl of door telefonisch contact op te nemen met 0184-779660 of 06-52357494 kan een enquêteformulier worden opgevraagd. Op verzoek komen de enquêteurs desgevraagd persoonlijk langs.

advertentie
advertentie