Wagenbouw B.V versterkt directie

14 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wagenbouw B.V. uit Sliedrecht heeft zijn directieteam uitgebreid. Sinds 1 februari is Dick van Arkel directeur en heeft een belangrijk deel van de taken van Gerrit Jan Guis overgenomen. Gerrit Jan Guis heeft 14 jaar met veel plezier en passie leiding aan het bedrijf gegeven. Hij blijft directeur maar gaat zich vooral concentreren op innovatie en ontwikkeling van het prefab bouwsysteem. Hij blijft dus nauw betrokken bij het bedrijf.

Dick van Arkel is inmiddels begonnen aan deze nieuwe uitdaging. Zijn kennis en ervaring heeft hij onder andere opgedaan in zijn functie als directeur van een verhuurbedrijf van units waar hij verantwoordelijk was voor het strategische en tactische beleid van deze organisatie. Over zijn nieuwe functie zegt hij:,,Wagenbouw levert altijd passende huisvesting, de dienstverlening is heel goed. De klant wordt zoveel mogelijk uit handen genomen, waarbij integriteit en een goede samenwerking het fundament zijn van de manier van werken. De mens staat altijd centraal. Dat is ook mijn visie van ondernemen.''

Wagenbouw B.V. biedt doordachte oplossingen voor tijdelijke en permanente huisvestingsvragen. Flexibele en verplaatsbare gebouwen met een korte bouwtijd. Met een hoge mate van kwaliteit, comfort en aanpasbaarheid. Of het nu gaat om vervanging of uitbreiding van kantoren, scholen of zorghuisvesting, prefab bouw beweegt moeiteloos met uw behoeften mee. Zo kan er altijd snel ingespeeld worden op nieuwe omstandigheden. Belangrijk voordeel van prefab bouw is dat de gebouwen flexibel en demontabel zijn. Hierdoor is het eenvoudig gebouwen en onderdelen van gebouwen te hergebruiken. Zo kunnen materialen langer gebruikt worden en wordt het afval tot een absoluut minimum beperkt. Bewust bouwen met Wagenbouw.

advertentie
advertentie