Plussize bij Ambiente Ladies

14 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bij Ambiente Ladies aan de Kerkbuurt 4 in Sliedrecht wordt tegenwoordig een grote maten collectie van de merken Ophilia en Zhenzi verkocht. Ciska Klop van Ambiente Ladies hoopt zo een groter publiek te bereiken. ,,Wij kregen steeds meer vraag naar de grotere maten. Aangezien er hier in Sliedrecht weinig is voor de wat vollere dames." Klop heeft een deel van de nieuwe collecties inmiddels binnen en is er zeer enthousiast over. ,,Vooral Ophilia is een heel leuk merk. Het springt heel snel in om de nieuwste trends."

Net als bij de collectie in gewone maten heeft Ambiente Ladies bij de plussize collectie exclusiviteit hoog in het vaandel staan. ,,We kopen bewust geen grote hoeveelheden in zodat we de exclusiviteit kunnen waarborgen. Ook kunnen we op deze manier sneller wisselen met de collecties."

Naast de nieuwe merken Ophilia en Zhenzi gaat Ambiente Ladies binnenkort een nieuw jongerenmerk verkopen: Broadway. Een merk dat 'lekker anders dan anders' is en qua prijs vergelijkbaar is met merken als Vero Moda en Only.

Ambiente Ladies is gevestigd aan de Kerkbuurt 41 (naast de Jumbo) in Sliedrecht. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zie ook: www.jeansandgo.nl.

advertentie
advertentie