Tweets van de week

15 februari 2012 om 00:00 Nieuws

@ErikdeBruinBDU De @SocialeMoestuin wil elke week prominent in de Tweets van de Week komen van @KpSliedrecht . Ik zal ze alvast een handje helpen.

@SonnyLasschuit Vorige week kwam ik nog thuis als een ijsklontje, net kwam ik aan alsof ik had gezwommen! #geenconditie

@flipmak Woensdagavond #windmolens bij #UurBestuur 20.00 uur #merweradio

@BaanhoekWest 'Waterpasserende bestrating' heeft water aan de lippen staan #Sliedrecht #BaanhoekWest http://pic.twitter.com/lHvVjDUs

@Sliedrechtgem Verboden voor landbouwvoertuigen Stationsweg tussen Parallelweg en Deltalaan van 1900 tot 700 uur vanwege trillingshinder woningen.

@NicoleBoer Wees gewoon iedere dag lief voor elkaar. Stom Valentijn gedoe... .

@EenJordi GoogleMaps Streetview is helaas niet up-to-date: Mei 2009. Wat is Sliedrecht veranderd eigenlijk!

@PZHZKoeman Druk met een Roemeen die met teveel drank op rondreed. Tegen betaling van 850 euro is hij lopend naar verblijafdres. #likopstuk #Sliedrecht

@DeMolentocht Politie Zuid-Holland Zuid waarschuwt schaatsers dat het ijs in de Alblasserwaard zichtbaar slechter is dan gisteren. Ook dooiaanval op komst.

@PZHZBoogaerdt Het ijs is zichtbaar slechter dan gisteren. Wees voorzichtig #veiligheidvooralles

@DeMolentocht Wij hopen dat u heeft genoten v/d prachtige Alblasserwaard. Voor wie er niet woont... dat u nog eens terugkomt! Ook in de zomer is het mooi.

@DeMolentocht Compliment voor bestuur, verkeersregelaars, hulpverleners en de vele vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 13e Molentocht! #veelwerkverzet

@bartbergnl 120 min. voor de start van marathon om de Teus Vink Bokaal #WijkenAalburg . Mijn debuutmarathon #natuurijs

@Jeff_Bervoets @Eenjordi het zag er al gezellig uit. Kheb hem niet helemaal uitgereden, maar had het na 2:30 op de hockeyschaatsen wel gehad.

@EenJordi Kinderdijk - Oud-Alblas en nu voel ik mijn poten niet meer. #dikkepech #molentocht

@peterstam En zelfs de mobiele eenheid van de politie staat paraat. #molentocht

@SonnyLasschuit @peterstam daar zitten geen ME-mensen in. Is een commandowagen waarin de verbindingen onderling worden gecoördineerd.

@DeMolentocht Over twaalf uur gaat #molentocht van start! We zijn er klaar voor! Welkom in de Alblasserwaard! Oja... vergeet uw fotocamera niet!

@PZHZKoeman Vermeende straatroof waar ik eerder over tweette opgelost door twee tips van volgers. #krachtvantwitter . #bleekvalseaangifte

@bartbergnl Mijn Nederlands Record heb ik nog en hopelijk volgen er snel foto's en films van het Officieuse NK Allround Natuurijs #Ammerstol

@PZHZKoeman Vandaag twee Sliedrechters namens politie een bloemetje gebracht voor goede hulp en betrokkenheid. We kunnen het niet alleen!

advertentie
advertentie