Toneelgroep Onder Ons laat de Til weer daveren

16 februari 2012 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - De Sliedrechtse toneelgroep Onder Ons hoopt zaterdag 10 maart weer voor een gulle lach. In de Til voert de groep dan een blijspel op. Een jaarlijkse traditie die al zeker 35 jaar een succes is.

Deze keer wordt het blijspel 'Eigen aard is goud waard', geschreven door J. Hemmink-Kamp, opgevoerd. Het stuk is geregisseerd door Elles van Rijn en Natalja Verhoef. Toneelgroep Onder Ons mag deze voorstelling spelen met speciale toestemming van I.B.V.A 'Holland' B.V. uit Alkmaar.

Korte inhoud: Frank Zuidema een succesvol romanschrijver - weduwnaar geworden - staat zijn mannetje wat zijn vak betreft. Hij wil zijn privéleven ook weer een duw in de goede richting geven en zoekt een leuke vrouw. Deze dient zich samen met haar 'koude kak' ouders aan en wil graag met hem trouwen. Maar Frank's moeder, die niet op haar mondje gevallen is en alles in de gaten lijkt te hebben, vindt evenals zijn altijd rokkenjagende zoon zijn keuze niet zo geweldig. Samen met het personeel ondernemen zij actie, en hoe.

Wim Muis en Hennie v.d. Dool zijn razend enthousiast over het stuk. ,,We spelen al sinds mensenheugenis in de Til, altijd voor een 'volle bak' en voor ontzettend leuk publiek. De mensen komen uit de hele Alblasserwaard en ver daarbuiten. Voor ons is het genieten en voor het publiek nog veel meer, want we spelen weer een echt Onder Ons-stuk met veel komische situaties en prachtige typetjes. De mensen kunnen weer ouderwets genieten. De lach zal weer veelvuldig door de zaal daveren dat staat wel vast.''

De zaal gaat open om 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 9.

Kaarten zijn te bestellen bij Inge van Breemen, 0183-616151, Jan Wieman 0184-418733, j.wieman@zonnet.nl en Wim Muis, 0184-421802, wmu@hetnet.nl.

advertentie
advertentie