Vossenjacht van Scouting op de Kerkbuurt

23 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Scouting Van Brederode uit Papendrecht houdt op 10 maart een vossenjacht op de Kerkbuurt in Sliedrecht. Vanaf 10.00 tot 11.00 uur kunnen geïnteresseerde kinderen (7 tot 14 jaar) zich aansluiten bij de vossenjacht. De bedoeling is dat er zo veel mogelijk vossen gevonden worden. Startpunt is de promotiestand op het Merwedeplein op de Kerkbuurt (nabij de Hema). Bij de stand kan men die ochtend ook meer te weten komen over scouting, of bijvoorbeeld aanmelden voor een proefopkomst.

Patrick Baert: ,,Volgens ons is de locatie van onze groep ook een geweldige kans voor Sliedrechtse jeugd. Het clubhuis aan de Kamerling Onneslaan ligt namelijk maar tien minuten fietsen van het centrum van Sliedrecht. Er zijn al diverse leden die uit de regio komen, maar we hebben ruimte voor meer. Zeker nu ons clubhuis uitgebreid is met een nieuw Beverlokaal voor 5 tot 7 jarigen.''

Het programma eindigt om 12.00 uur. De kinderen kunnen dan opgehaald worden. Voor meer informatie over scouting zie ook www.scoutingpapendrecht.nl.

advertentie
advertentie