G-voetbal in The AfterShock

27 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vandaag, donderdag 1 maart is precies de honderdste verjaardag van de plaatselijke voetbalclub. De komende twee weken achtereen besteedt radioprogramma The AfterShock hier op vrijdagavond aandacht aan. Deze week komt een delegatie van het gehandicaptenteam naar de studio om te vertellen over de eerste jubileumactiviteit ter ere van het honderdjarig bestaan van de voetbalvereniging Sliedrecht.

Woensdag 7 maart trapt het Sliedrechtse G-team het eeuwfeest namelijk letterlijk en figuurlijk af. Zij spelen vanaf 18.45 uur op sportpark De Lockhorst een voorwedstrijd tegen het G-team van VVAC. Hierna volgt een wedstrijd tussen v.v. Sliedrecht A1 en het Nederlandse CP-team, het nationale "gehandicapten" team. De toegang bij beide wedstrijden is gratis en na afloop zal er nog een spetterend optreden gegeven worden door United by Music in de kantine.

In de uitzending van volgende week komt de reüniecommissie over haar activiteit vertellen en zullen er waarschijnlijk ook enkele jubileumcommissieleden uit de doeken doen wat er dit jaar nog meer op de rol staat. The AfterShock zal in de uitzending echter ook even stilstaan bij het feit dat het enige zondagteam van de v.v. Sliedrecht afgelopen week ter ziele is gegaan. De beide presentatoren van het programma maakten namelijk allebei deel uit van dit sterrenensemble.

The AfterShock is op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren is op MerweRadio en tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV. Via de website in de studio meegekeken worden. Presentatie door Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek door Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

advertentie
advertentie