Historische verjaardagskalender Alblasserwaard

27 februari 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De Hardinxvelders Dieter Ouwerkerk en Dirk-Jan Schild zijn van plan een verjaardagskalender te maken met historische beelden van de Alblasserwaard. Voor deze kalender zijn ze op zoek naar mensen die foto's hebben in hun privécollectie die ze mogen gebruiken. De heren willen namelijk het liefst geen overbekende oude plaatjes gebruiken, maar plaatsen liever 'nieuwe' historische foto's.

Ouwerkerk en Schild zijn op zoek naar foto's van historische gebeurtenissen, maar ook naar alledaagse beelden. De foto's dienen gemaakt te zijn tussen 1930 en 1980. Iedereen die foto's heeft en deze beschikbaar wil stellen, kan ze sturen naar Dieter Ouwerkerk: Pr. Marijkestraat 9, 3372 CN Boven-Hardinxveld. Of mailen naar: kalenderalblasserwaard@gmail.com. Hierbij dient vermeld te worden wie of wat er opstaat en wanneer de foto is genomen. Zo kunnen de bronvermelding goed geschieden.

Als een foto geselecteerd wordt om in de kalender opgenomen te worden, krijgt de schenker hier vooraf bericht van en krijgt hij of zij ook een exemplaar van de kalender toegezonden zodra de productie klaar is.

advertentie
advertentie