Open dag van Zorg en Welzijn

2 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht Wonen, Logeerhuis De Ark in Hardinxveld-Giessendam, De Haven in Nieuw-Lekkerland en De Handpalm in Bleskensgraaf, allen onderdeel van Philadelphia Zorg Zuidwest, openen zaterdag 17 maart de deuren voor het publiek in het kader van de Open dag van Zorg en Welzijn.

De Ark biedt logeeropvang aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, ernstige meervoudige beperking, autismespectrumstoornis of ADHD. Bij Sliedrecht Wonen, De Haven in Nieuw-Lekkerland en De Handpalm in Bleskensgraaf wonen cliënten met een verstandelijke beperking. In gezamenlijke ruimtes kunnen zij samen eten of vrije tijd doorbrengen.

De begeleiders van De Ark, De Haven, Sliedrecht Wonen en de Handpalm zijn trots op hun werk en willen dit graag met bezoekers delen. Op de open dag kunnen bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee de locaties bekijken. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen over het zorgaanbod. De Ark is open van 11.00 tot 16.00 uur. Bij Sliedrecht Wonen, De Haven en De Handpalm is een ieder van harte welkom tussen 10.00 tot 16.00 uur. Buren, werkzoekenden, vrijwilligers, mensen met een verstandelijke beperking en hun ouders en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij Vinkenweer 2 in Hardinxveld-Giessendam, Reigerlaan 2 in Sliedrecht, Tjalkstraat 2 in Nieuw-Lekkerland en Koolmeesstraat 1 in Bleskensgraaf.

Philadelphia Zorg Zuidwest is een regio van Stichting Philadelphia Zorg, een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking.

advertentie
advertentie