Ouwe voetbalvrienden in The AfterShock

4 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Nadat afgelopen week een delegatie van het G-team van voetbalvereniging Sliedrecht te gast was in de studio en zij gisteren, woensdag 7 maart, letterlijk en figuurlijk het jubileumjaar van de voetbalvereniging aftrapten, is het deze vrijdag de beurt aan de volgende commissie om langs te komen. Vrijdag 16 maart vindt in de kantine op de Lockhorst namelijk een grootse reünie plaats ter ere van het honderdjarige bestaan van de plaatselijke voetbalvereniging.

Vanuit de jubileumcommissie komt Dirk van Eck naar het Sliedrechtse radioprogramma om daar uit de doeken te doen wat er volgende week allemaal te verwachten valt. Dat er veel leden en oud-leden langs gaan komen, staat al vast. Er is al een lange lijst van aanmeldingen hier uit de regio bekend. Maar er zijn ook aanmeldingen uit bijvoorbeeld Friesland, Drenthe en Limburg. Het belooft een weerzien te worden voor oud en minder oud.

's Middags wordt het festijn geopend met een gezellig samenzijn voor de vijftigplussers, waarna de wat jongere ouderen vanaf een uur of zeven 's avonds verder vieren. De kantine is fraai opgetuigd en belooft menig sportieve terugblik op te leveren. Vast veel verhalen uit de oude doos over glorieuze overwinningen en behaalde kampioenschappen. Over spectaculaire acties, wondersloffen, goals en reddingen. Maar uiteraard ook over blunders, missers, nederlagen en meer. In ieder geval staat het voetbalverleden voor een ieder deze dag centraal!

In The AfterShock van deze week schijnen zelfs enkele oudere (rustende) leden met Dirk mee te komen om wat fraaie anekdotes te vertellen. Ook de makers van het radioprogramma zijn benieuwd. Zij hebben namelijk allemaal ook een blauw-wit hart. Feit is, dat het oude clublied van de voetbalvereniging deze avond ten gehore zal worden gebracht.

The AfterShock wordt deze week vrijdag in plaats van Flatlandelic Rundfunk van 20.00 tot 21.00 uur op MerweRadio uitgezonden. Het is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV.

Presentatie door (ex-Zondag 2 spelers) Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek door (oud-lid) Arie van Willigen. Robbert-Jan de Smit is deze week op trainingskamp.

advertentie
advertentie