Afbeelding
Conny Kurth

Meino Rozendal verlaat Sliedrecht Sport, Appie Krijnsen volgt hem op

5 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Meino Rozendal is komend seizoen niet meer actief bij Sliedrecht Sport. Het driejarig contract van de eerste trainer van de Sliedrechtse hoofdmacht loopt eind van het lopende seizoen af. Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Sliedrecht heeft besloten niet voor een nieuwe periode met elkaar in zee te gaan. De ervaren volleybalcoach Appie Krijnsen wordt zijn opvolger.

Rozendal startte als tweede trainer bij het eerste damesteam en werd na een jaar eerste trainer. Hij heeft in die vier jaar bijgedragen aan de ontwikkeling van topvolleybal in Sliedrecht. Met Appie Krijnsen verwacht Sliedrecht Sport een verdere stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van club en team. Krijnsen is momenteel fulltime werkzaam als docent aan de ALO van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), die hem in staat stelt zijn ambitie in de topsport waar te maken. Krijnsen was eerder actief en succesvol als trainer/coach bij Nederlandse volleybalclubs als Brevok, VVC, Dynamo, Orion en HAN. Tevens is hij actief geweest als bondscoach van Jong Oranje en heeft hij gewerkt in Frankrijk en in België. Met de aanstelling van Krijnsen heeft Sliedrecht Sport de eerste stap gezet in de voorbereiding voor komend seizoen. De opdracht voor club, team en coach wordt, een stabiele plaats in te nemen in de top van het Nederlandse volleybal.

Rozendal maakt dit seizoen gewoon af, een seizoen waarin Sliedrecht Sport nog nadrukkelijk zal strijden om de prijzen. De dameselectie is in de reguliere competitie geëindigd op een derde plaats. In de play-off zal worden gestreden voor het Nederlands kampioenschap. Ook in de nationale beker is de formatie nog in de race voor de titel en behoort op dit moment bij de laatste vier deelnemers.

advertentie
advertentie