Lifestyle Event voor alle zintuigen in Leerdam

5 maart 2012 om 00:00 Nieuws

LEERDAM - Proeven, ruiken, zien, horen en voelen: alle zintuigen worden geprikkeld op hét Lifestyle Event in Leerdam. Op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart kunnen bezoekers onder andere genieten van heerlijke hapjes, glaskunst, sieraden en de nieuwste typen Audi's.

Het Lifestyle Event vindt plaats bij Van der Wal Interieurs in Leerdam. In deze ambiance van designmeubelen kunnen bezoekers op hun gemak rondlopen. Onder het genot van een verfijnd hapje en een feestelijke Spaanse cocktail maken zij kennis met de exclusieve producten die passen bij een persoonlijke lifestyle. Twaalf regionale ondernemers tonen daar de laatste snufjes.

Alle zintuigen worden op het Lifestyle Event geprikkeld. Zo is er een proeverij van wereldse wijnen en whisky's met karakter. De smaakpupillen tintelen ook bij het drinken van verse koffie, gezet in stijlvolle koffiemachines. Kleurrijke glasobjecten en fraaie unica's zijn vervolgens een lust voor het oog. Evenals de schitterende diamanten juwelen.

Daarna kunnen de bezoekers in de wereld van de Duits autodesign stappen. Met aandacht voor de drie nieuwste typen Audi's. Een streling voor het oor is de geluidsbeleving via de nieuwe serie inbouwspeakers, voor plafond en wand. Met een afstandsbediening die bijvoorbeeld via i-pod en i-pad te regelen is.

Het Lifestyle Event staat ook in het teken van de eerste lentekriebels. Bezoekers kunnen zich laten informeren over de laatste trends voor tuinen. Ook wie een passende tuin bij zijn bedrijf wil, kan allerlei ideeën opdoen. En en zelfs dromers van een (tweede) huis kunnen advies inwinnen op het Lifestyle Event. Over unieke lodges in Zuid-Afrika of landhuizen bij golfbaan The Dutch in Spijk. Inclusief een beveiligingsadvies op maat. Tot slot zorgt de betere opticien er voor dat bezoekers dit alles een door een andere, exclusieve bril kunnen bekijken.

Het Lifestyle Event bij Van der Wal Interieurs in Leerdam is op vrijdag 16 maart geopend van 14.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 17 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Kinderen kunnen zich vermaken met een springkussen. Parkeren is gratis. Adres: Techniekweg 8, 4143 HV Leerdam, 0345-630459. www.vanderwal-interieurs.nl.

advertentie
advertentie