Laat je peuter dansen bij PTS

7 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vanaf 20 maart kunnen peuters en prinsessen uit Sliedrecht en omstreken dansen bij sport en trainingscentrum PTS. Na zeer succesvolle peuterdansgroepen in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Beijerland en Strijen zijn nu ook de Sliedrechtse peuters aan de beurt.

,,Peuters houden van bewegen'', vertelt PTS docente Sylvia de Lang. ,,Ze zijn volop in beweging en benaderen alles met een open blik. Plezier maken staat voorop en spelenderwijs wordt de totale ontwikkeling van de peuters gestimuleerd. Samen met leeftijdgenootjes iets doen is heel gezellig en belangrijk!''

,,De peuters zijn drie kwartier in de weer. Ze krijgen allemaal een eigen plekje in de kring", vervolgt De Lang. ,,Een les begint altijd met het wakker maken van het lichaam. Iedere les dansen we rond een thema. Elk thema wordt een aantal weken herhaald en uitgewerkt. Een fantasieverhaal met dans en muziek, variërend van peuterliedjes, K3 tot klassieke muziek. In de lessen wordt gebruik gemaakt van lesmateriaal en muziekinstrumenten die het gevoel voor ritme, maat en melodie bevorderen."

De eerste lessen zijn vanaf dinsdag 20 maart. De Peuterdans, van 14.00 tot 14.45 uur, is voor jongens en meisjes van 2 t/m 4 jaar. Bij deze les doet de ouder/verzorger mee in de les. De Prinsessendans, van 13.15 tot 14.00 uur, is voor meisjes van 2 t/m 4 jaar. Kosten: € 20,00 per maand. Informatie en inschrijvingen: PTS, Krommestoep 1b, 3361 CH Sliedrecht, 0184-633315.

advertentie
advertentie