De Printerij zoekt vrijwilligers collecte Handicap.nl in Sliedrecht

9 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Printerij coördineert ook dit jaar de collecte van Handicap.nl in Sliedrecht die 10 tot en met 16 juni wordt gehouden. Voor het goed verloop en een mooie opbrengst van de collecte zoekt de Printerij nog nieuwe vrijwilligers.

Handicap.nl is de fondsenwervingsorganisatie van de Ango (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie). Handicap.nl werkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen met een functiebeperking of chronische ziekte. De Printerij, gevestigd in Sliedrecht is een centrum waar mensen met lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel in opdracht printwerk, kopieerwerk en typewerk verzorgen. Daarnaast worden er onder andere kalenders, placemats en kaarten gemaakt.

De Printerij kan nog vrijwilligers gebruiken die willen helpen bij de collecte. ,,Alleen in uw eigen straat collecteren is al een goed gebaar en een relatief kleine moeite", aldus de coördinator. Aanmelden kan via 0184-415313 op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur of via printerij@gemiva-svg.nl.

De Printerij aan de Industrieweg 13 in Sliedrecht is onderdeel van Activiteitencentrum Overweg in Dordrecht. Deze locatie maakt deel uit van de Gemiva - SVG Groep in Dordrecht. Meer info: www.ango.nl of www.gemiva-svg.nl.

advertentie
advertentie