Jan Vayne, Sharon Kips en Sliedrechter Arjan Versluis in Grote Kerk

9 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Jan Vayne, Sharon Kips en Arjan Versluis verzorgen op zaterdag 21 april een gezamenlijk concert in de Hervormde Grote Kerk van Sliedrecht. Het wordt een bijzonder concert met de titel 'A Classical Afternoon', waar lichte en klassieke muziek elkaar zullen ontmoeten. Tijdens dit concert zullen drie uitzonderlijke musici samen muziek maken en ook solo stukken ten gehore brengen.

Jan Vayne is bekend om zijn improvisaties op bekende popnummers en zijn gave om popmuziek en klassiek elkaar in een improvisatie te laten ontmoeten. Sharon Kips is bij velen bekend als het meisje met die bos krullen die de eerste X-Factor won met haar heldere stem. Arjan Versluis is een Sliedrechtse organist die, al op zeer jonge leeftijd de psalmen uit z’n hoofd speelde. Hij is momenteel kerkorganist van de Hervormde Gemeente binnen de PKN in Sliedrecht. Een begenadigd muzikant die naast het spelen van de muziek de gave heeft om door zijn improvisaties heen het verhaal en de emoties achter een lied te vertolken. Meer info op www.arjanversluis.nl.

Het concert duurt van 15.00 tot 17.00 (deuren Grote Kerk open om 14.30 uur. Kaarten: € 17,50 (exclusief reserveringskosten) in de voorverkoop en € 25,- aan de deur. Kaarten zijn te bestellen via http://truetickets.nl/e/1512/A-Classical-Afternoon-Sliedrecht.

advertentie
advertentie