Afslankpraktijk Vitaal en Be There starten vernieuwde cursus 'Begin….Slim Afvallen'

16 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - 'Begin….Slim afvallen' is hét succesvolle levensstijlprogramma van dit moment en is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat gezonder en vitaler te willen gaan leven. Stap voor stap leren de cursisten meer over voeding, het lichaam, de stofwisseling en het belang van beweging en ontspanning. Het doel is tot een veranderde levenswijze en een lange termijn oplossing te komen. In Sliedrecht wordt dit programma aangeboden door een samenwerking tussen gewichtsconsulente Francis Vlot van Afslankpraktijk Vitaal, Bernadette Brus en Peter Elschot van Be There en Jan Bons van Bonflex.

De behoefte aan een gezondere levensstijl kan verschillende oorzaken hebben. Voor de één is dat overgewicht, voor de ander kan dat een lusteloos gevoel zijn of bijvoorbeeld het ontstaan van lichamelijke ongemakken. De cursus 'Begin….Slim Afvallen' is al slim gebleken en nu nog effectiever geworden met het invoeren van het Benfit programma. De cursist wordt op dieetgebied nog beter begeleidt en bewust gemaakt.

Gewichtsconsulente Francis Vlot van Afslankpraktijk Vitaal zal de deelnemers begeleiden met behulp van het BenFit programma. BenFit is een voedings- & levensstijlprogramma, dat een oplossing biedt aan mensen die zich niet fit voelen, kampen met overgewicht en iedereen die niet (meer) tevreden is met zijn lichaam of gezondheid. Voor mensen die al meerdere keren hebben geprobeerd om af te vallen zonder blijvend resultaat, heeft het programma zijn succes meerdere malen bewezen. Met het BenFit programma, dat twaalf weken duurt, gaan de deelnemers onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag met een wekelijks gesprek. De voedingslijsten, die specifiek worden samengesteld, zijn dus optimaal afgestemd op het eigen lichaam. Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd en het bevat lekkere, eenvoudig te bereiden recepten.

Bij een gezonde levensstijl hoort lichaamsbeweging. Bernadette Brus en Peter Elschot van beweeg bewust fitness Be There aan de Thorbeckelaan 102, zullen coach en adviseur zijn omtrent efficiënt bewegen. Bij de cursus 'Begin….Slim Afvallen' behoort drie keer in de week sporten. Doel van de cursus: door goede begeleiding wordt de conditie verbetert en gaat de verbranding omhoog met resultaat. Zij zijn de hand op de schouder en de steun in de rug.

Het uiteindelijke doel van de cursus is dat de balans gevonden wordt. Tijd maken voor ontspanning levert daar ook een grote bijdrage aan. In de drukte van alledag zal ontspanning dan ook een vast plekje krijgen. Aangesloten bij Be There en Afslankpraktijk Vitaal is daarom Bonflex. Jan Bons kan op afspraak zorgen voor een goede massage.

De kracht van de combinatie van deze drie pijlers stelt de klant in staat op gewicht te komen én te blijven. ,,Als er verder niets verandert in de denkwijze, is de kans immers groot dat men naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat", aldus de begeleiders. De totale kosten bedragen € 300,00 voor drie maanden intensieve begeleiding.

Voor meer informatie: 06-22903317 en 06-24247259. Kijk ook op de website www.afslankpraktijkvitaal.nl

advertentie
advertentie