Optisport en Van Hoorne Entertainment tekenen overeenkomst

19 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sport en Leisure exploitant Optisport en theaterproducent Van Hoorne Entertainment hebben woensdag 14 maart hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Van Hoorne Entertainment zal onder andere familieconcerten gaan organiseren in de diverse locaties van Optisport en een cd produceren van Zed en Sop, de twee karakters van Optisport.

Vanaf deze zomer zullen er diverse familieconcerten worden gehouden in de locaties van Optisport en ook zal Sinterklaas zijn opwachting maken op verschillende sportaccommodaties. ,,Ik denk dat Van Hoorne Entertainment de juiste partij is om de belevenis rondom onze locaties te vergroten en we via deze samenwerking ook een bredere inzetbaarheid van onze locaties kunnen bewerkstellen", aldus Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport.

Van Hoorne Entertainment zal zich ook bezig houden met de karakters Zed & Sop en deze op een interactieve manier naar voren laten komen in de diverse locaties. ,,Optisport weet wat ze wil en heeft een prachtig netwerk aan locaties. Ik geloof heel erg in deze samenwerking en ik denk dat we op deze manier betaalbare en toegankelijke shows kunnen brengen, dichtbij de mensen en voor een heel breed publiek", vertelt Sliedrechter Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

Begin april zullen de speellijsten van de diverse concerten bekend worden gemaakt. Meer infon op www.VanHoorneJunior.nl of www.Optisportevents.nl.

advertentie
advertentie