Open dag bij nieuwe Hoorstudio Strating

5 april 2012 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Al vele jaren is er bij Sjeun Brilspecialisten een praktijk voor hoortoestellen gevestigd. Maar die afdeling groeide uit z’n jasje en daarom is er prachtige nieuwe winkel geopend aan de Gantelweg 2A in Sliedrecht: Hoorstudio Strating. De nieuwe zaak telt twee volledig stille kamers en een ruime geluidsdichte cabine in een derde kamer. Vrijdag 13 april is er een open dag.

,,De lente hangt in de lucht. Overal nieuw leven. Met alle zintuigen kun je dat waarnemen. Je voelt het, je ziet het en je ruikt het. En dit prachtige seizoen is er ook om naar te luisteren. Als dat niet vanzelf of niet gemakkelijk gaat, kan de vakaudicien daar zeker bij ondersteunen”, aldus Peter Vegt van Hoorstudio Strating. ,,Met gedegen vakkennis, persoonlijke aandacht en service die wat ons betreft niet ophoudt als de klant met een passende gehooroplossing de deur uitloopt. Want goed horen is belangrijk, maar goed blijven horen vinden we nog belangrijker.”

Om diversen redenen blijft er een drempel om bij een vakaudicien binnen te komen lopen. Vegt: ,,Deze drempel proberen wij te verlagen door iedereen de mogelijkheid te geven gebruik te maken van een gedegen en volledig kosteloze proefperiode.” Een proefperiode bij Hoorstudio Strating houdt in dat er tijd is om één of meer typen toestellen uit te proberen. ,,Pas als de klant, de KNO-arts en wij tevreden zijn, wordt het hoortoestel aangeschaft. Deze tevredenheid wordt bereikt door goed advies en uitgebreide metingen aan het oor en het hoortoestel om het optimale resultaat te halen.”

Als de gehoorvermindering aan de eisen van de zorgverzekeraar voldoet, hebben klanten recht op een basisvergoeding van €509,= van de zorgverzekeraar. ,,Ook voor dit bedrag leveren wij goede kwaliteit hoortoestellen. Een uitgebreid intake gesprek waarin wij zoveel mogelijk gegevens verzamelen moeten samen met een uitgebreide gehoortest zorgen voor advies op maat.”

Klanten die verzekerd zijn bij UVIT (Univé, VGZ, Iza of Trias) zijn bij Hoorstudio Strating aan het juiste adres. Hoorstudio Strating is aangesloten bij Hoorprofs, en UVIT heeft een uniek en exclusief contract afgesloten met Hoorprofs. Zowel de hoorprofs audicien als UVIT wil kwaliteit voor hun klant/verzekerde, hierdoor ontvangt een verzekerde van UVIT een bredere vergoeding als ze hun hoortoestel bij een Hoorprofs audicien kopen.

Alle Sliedrechters die benieuwd zijn hoe het met hun gehoor is, vragen hebebn over hun oren of over UVIT, kunnen Strating bellen voor een vrijblijvende afspraak 0184-411193 of neem een kijkje op www.hoorstudiostrating.nl. Uiteraard is iedereen ook welkom op de open dag vrijdag 13 april, Gantelweg 2A, 3361 WB Sliedrecht.

advertentie
advertentie