V.v. Sliedrecht heeft weinig in te brengen

5 april 2012 om 00:00 Sport

Bij rust keek Sliedrecht dan ook tegen een 3-0 achterstand aan, een debacle leek onafwendbaar. Een schot van Kevin van Pelt in de achttiende minuut was doelman Patrick Bentem te machtig en toen goalgetter Michael Dell’Avo vlak rust de marge vergrootte met twee puike treffers leek de wedstrijd reeds gespeeld. Sliedrecht kon er slechts een honderd procent kans van Kenny Stuy van de Herik tegenover stellen. De nieuwe aanvalsleider van Sliedrecht twijfelde echter op een belangrijk moment toe te slaan.

Zege VVGZ kost Zwijndrechters weinig inspanning ZWIJNDRECHT - Voor v.v. Sliedrecht viel afgelopen zaterdag weinig eer te behalen in de uitwedstrijd bij VVGZ in Zwijndrecht. Sliedrecht trof op sportpark De Noord een uiterst gedreven opponent, die dit duel met speciale gevoelens in waren gegaan na het plotseling overlijden en de ter aarde bestelling van teamleider Menno de Goede.

Door Wim van Mourik

Na rust zakte het niveau van de wedstrijd naar een bedenkelijk peil. Plichtmatig werd de wedstrijd door VVGZ uitgespeeld. Sliedrecht kon slechts door een doelpunt van Stuy vd Herik nog de eretreffer op het scorebord brengen.

Trainer Ron van den Berg beseft dat Sliedrecht nog de nodige punten zal moeten sprokkelen om voldoende afstand te houden tot de gevarenzone. Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd bij Rijsoord op de agenda. Op papier een tegenstander waar het mogelijk moet zijn om tot winst te komen.