Budokai Tsunami weer in de prijzen

24 april 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Budokai Tsunami heeft afgelopen weekend met acht vechters van het juniorenteam meegedaan aan de Open Noord Nederlandse Kyokushin wedstrijden. Het team pakte veel eerste en tweede prijzen

Damién de Raad beet het spits af en zette de toon: hij won al zijn partijen. Levy Hoeflaak won ook zijn partij. Hij vloerde zijn tegenstanders met de bekende low kick. De gebroeders Dario en Damién Mes gingen daarna de mat op. Damien won van een oudere vechter met hogere band en Dario verloor een van de partijen, maar pakte wel de tweede prijs. Mats Zwartbol vocht voor het eerst mee met dit team en won alles. Glenn Hartog won zijn eerste partijen heel goed, maar moest opgeven omdat hij ziek werd. Toch een mooie tweede plaats voor hem.

Mitchell Verwijs won zijn partijen allemaal en werd terecht kampioen. Hij kreeg voor zijn harde vechten en spirit de Stijlprijs uitgereikt.

De laatste partij was voor Roxanne Ramselaar, hét talent van Tsunami. Haar tegenstander was tot in haar tenen gemotiveerd om de wereldkampioen te verslaan. Na twee ronden van 2 minuten was er nog geen duidelijke winnaar. Na nog 2 keer 2 minuten verlenging werd haar tegenstander tot winnaar van deze mooie partij uitgeroepen.

Op 2 juni doen de senioren van Tsunami mee aan het toernooi De Groningerslag. Voor meer informatie over Kyokushin karate, zie www.kyokushin-tsunami.nl.

advertentie
advertentie