Kruiwagenrace op de markt

26 april 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vandaag, woensdag 2 mei, gaat een unieke promotieactie voor jong en oud van start op de markt van Sliedrecht. Een maand lang delen alle marktondernemers bij iedere aankoop een actiekaart uit. Met deze kaart maken klanten kans op een gratis 'race' over de markt met een kruiwagen die vol gegooid wordt door alle marktondernemers.

Er worden maar liefst zestig races verloot onder alle deelnemende klanten van dertig deelnemende markten. Daarnaast wordt op de dag van de race een groot spektakel georganiseerd om de winnaars en de markt goed in het zonnetje te zetten.

Deze promotie is een initiatief van marktcoöperatie Travelman Lederwaren. ,,Alle marktondernemers van de Sliedrecht zijn verheugd, dat zij samen aan de actie meedoen", zegt Pieter Veldhuijzen namens Weekmarkt Sliedrecht. ,,Ze zullen hun klanten met veel plezier een actiekaart aanbieden. Gezamenlijk zowel de actie als de prijs verzorgen is echt uniek bij deze actie. Met meer dan veertig ondernemers dus een veelvoud daarvan aan gratis producten maakt dit tot een zeer grote prijs die we individueel nooit kunnen waarmaken."

Meer informatie over de Kruiwagen Markt Race van de markt is te vinden op: www.kruiwagenmarktrace.nl.

advertentie
advertentie