Afbeelding

4 en 5 mei bij Elektra

26 april 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Jongerencentrum Elektra is ook op 4 en 5 mei van alles te doen. Vrijdag is er een Dancecafé voor jongeren en op Bevrijdingsdag staan de "happy hardrockers" van The Dirty Demins op het podium.

Vrijdagavond houdt Elektra een Dancecafé voor de Sliedrechtse jongeren vanaf 14 jaar. Er wordt frisdrank en zwakalcoholische drank (vanaf 16 jaar) geschonken. Als er getwijfeld wordt aan de leeftijd van de jongeren wordt een identificatie gevraagd. Er worden veel verschillende soorten muziek gedraaid zoals house, top 40, hardstyle en andere gangbare soorten muziek. Om 20:00 uur gaan de deuren van het Jongerencentrum open en de entree is gratis. Ouder en/of verzorgers die vragen hebben kunnen contact opnemen met Henk van Griensven via henk@elektra-sliedrecht.nl of 0184-414273.

Op Bevrijdingsdag staat een rockavond op het programma met The Dirty Demins. Twee wilde meiden die niet zeuren over afgebroken nagels. Nee, zij willen keihard rocken en gaan. Dit doen zij samen met twee heren op gitaar en drums. De entree bedraagt 2 euro en de aanvang is om 20:00 uur.

advertentie
advertentie