Sliedrechts jongerenkoor ShirEl treedt op met Jan Vayne, Sharon Kips en Arjan Versluis

26 april 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Zangeres Sharon Kips (eerste winnares X-factor), pianist Jan Vayne en organist Arjan Versluis zijn de drie hoofdingrediënten van het concert A Classical Evening. Zaterdag 12 mei zijn ze te beluisteren in de Grote Kerk en brengen ze een mix van klassieke en lichte muziek Speciale gast tijdens dit concert is ShirEl het jongerenkoor van de Hervormde kerk in Sliedrecht.

Iedere artiest zal meerdere muziekstukken opvoeren. Sharon zal enkele van haar favoriete ballads zingen terwijl Jan haar begeleidt op de vleugel. Jan zal enkele improvisaties ten gehore brengen en Arjan speelt enkele klassieke stukken op het orgel en brengt ook een paar improvisaties op traditionele gezangen ten gehore brengen.

Het concert duurt van 20.00 tot 22.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 15,00 euro (excl. reserveringskosten) in de voorverkoop Bestellen kan via http://truetickets.nl/e/1512/A-Classical-Afternoon-Sliedrecht. Op dit moment geldt een speciale actie: bij drie kaarten betaalt u er twee. Zie ook www.aclassicalevening.nl.

advertentie
advertentie