Bolderfair op locatie Merwebolder

28 april 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het is in Sliedrecht al vele jaren een begrip: de Bolderbraderie op de zaterdag voor Moederdag op locatie Merwebolder van ASVZ. Uit de wijde omgeving weten duizenden bezoekers de braderie te vinden. Ook dit jaar zal deze braderie weer plaatsvinden, op zaterdag 12 mei, zij het in een kleinere opzet dan voorgaande jaren. Vandaar de naamsverandering in Bolderfair.

De route van zo'n zestig kramen zal door de Touwbaan lopen, waar het hoofdgebouw van ASVZ, organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking, gevestigd is. Er zullen voornamelijk producten worden aangeboden die met en door cliënten van ASVZ gemaakt zijn. Veel muziek, gezellige terrassen en vermakelijk straattheater zullen de Bolderfair ook dit jaar weer opluisteren.

Om 10.00 uur start op het podium bij het hoofdgebouw de Bewonersplaybackshow. Verder zijn er optredens van zangers Sander van Es en Ed Peters.

De organisatie verzoekt bezoekers zoveel met de fiets te komen omdat parkeren bij de Merwebolder heel lastig is. Ook is er een pendelbus die vertrekt bij het Burgemeester Winklerplein en gratis naar de braderie rijdt. De eerste vertrekt om 9:45 uur.

De Bolderfair is van 10:00 tot 16:00 uur.

advertentie
advertentie