Demonstratie op afstand bestuurbare scheepsmodellen

30 april 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In samenwerking met de Modelbouwvereniging Alblasserdam verzorgt het Nationaal Baggermuseum zaterdag 5 mei een groots opgezette demonstratie met op afstand te besturen scheepsmodellen. Deze happening geschiedt in de tuin van het Baggermuseum. De leden van de Alblasserdamse modelbouwvereniging komen met veel bijzondere scheepsmodellen. In combinatie met elkaar en soms solo, worden de modellen te water gelaten in de grote waterbak in de tuin van het Baggermuseum. Met stuurmanskunst zullen allerlei manoeuvres worden uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan drijvend en varend materieel.

Mensen die zelf een scheepsmodel bezitten kunnen aanstaande zaterdag vrij mee varen in het gezelschap van modelbouwers, liefhebbers en bewonderaars.

Het Nationaal Baggermuseum heeft een ruime parkeerplaats. Voor elektrisch aangedreven fietsen is er een gratis oplaadpunt. Openingstijden Nationaal Baggermuseum: elke dinsdag t/m vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Kijk op www.baggermuseum.nl en op www.mbva.nl.

advertentie
advertentie