Afbeelding

Afsluitende jubileum feestdag bij de v.v. Sliedrecht

26 mei 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op zaterdag 2 juni vindt op de sportcomplex van de voetbalvereniging Sliedrecht de afsluitende jubileum feestdag plaats. Een dag vol met activiteiten in het kader van het honderdjarig jubileum alsmede het einde van het seizoen. De gehele dag zal er gevoetbald worden en aan het eind van de middag vindt de trekking plaats van de jubileumloterij. Aansluitend start de feestavond.

Om 10.00 uur 's ochtends start het Internationaal Van Dijk D-toernooi waar twaalf ploegen aan meedoen inclusief een aantal Engelse D-teams. Er wordt op twee velden gespeeld tot 15.00 uur 's middags. Ook start om 10.00 uur de ouder-kinderdag waarbij de meeste C-junioren en pupillenteams de strijd aangaan met hun ouders. De pupillenelftallen die dit seizoen kampioen zijn geworden (D4, E6, E8, E11, F5, F6, F8, F10 en MD1) worden ook nog gehuldigd.

Om 16.00 uur 's middags verricht notaris Koppelaar de trekking van de jubileumloterij. Op dit moment zijn er al 7000 loten verkocht maar in de laatste week wordt nog getracht dit te verhogen.

De gehele dag wordt omlijst met activiteiten. Zo draait 's middags het rad van avontuur en er komt een clown voor de kinderen. Daarnaast is er een speechmaster waarbij iedereen kan testen hoe hard hij schiet. Vanaf 17.00 uur treedt de bekende Sliedrechtse band Maverick op. Om 18.00 uur is er een optreden van de Smurfen die recentelijk optraden tijdens het pupillententenkamp. Vanaf een uur of 20.00 zal er DJ zijn van de Vrienden van Amstel, die de feestavond compleet maakt.

advertentie
advertentie