Afbeelding

KNOTS zoekt vrijwilligers

28 mei 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de laatste week van de zomervakantie, van 13 tot en met 17 augustus, wordt weer de jaarlijkse KNOTS week gehouden in Sliedrecht. De voorbereidingen zijn al in volle gang: de decorstukken zijn gemaakt, de knutselwerkjes zijn bedacht, de inkoop en het verzamelen van knutselmateriaal is gedaan, de spijkers zijn besteld, de hamers al opgezocht en het hout wordt verzameld bij de verschillende bedrijven. Rest de organisatie nog het leger vrijwilligers uit te breiden. Zowel tieners als volwassenen kunnen zich aanmelden.

De organisatie zoekt enthousiaste tieners die het leuk vinden een week lang kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar te begeleiden bij het knutselen en bouwen van hutten. Vanaf 13 jaar zijn vrijwilligers welkom om te helpen in de crea-tent en vanaf 15 jaar om te helpen bij het bouwen van de hutten. Het aantal dagen om te komen helpen is in overleg te bepalen, maar de voorkeur gaat uit naar vijf dagen. Vrijwilligers krijgen een kleine vergoeding. Tevens is Knots erg geschikt als maatschappelijk stageplek.

Om al deze tieners goed te kunnen begeleiden is organisatie ook op zoek naar enthousiaste volwassen vrijwilligers. Naast het begeleiden van tieners gaan zij ook een week lang kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar helpen bij het knutselen of bij het bouwen van hutten.

Ook hier is het aantal dagen flexibel te bepalen, maar gaat de voorkeur uit naar alle vijf KNOTS-dagen. De dagen zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Vrijwilligers krijgen een kleine vergoeding. Van te voren is er nog een bijeenkomst waar alles over deze activiteit wordt verteld, zodat iedereen goed voorbereid aan deze activiteit kan beginnen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henk van Griensven voor het huttendorp via henk@elektra-sliedrecht.nl of 0184-414273. Of met Wilma Cleton voor de crea-tent via cleton@chello.nl of 0184-419556.

advertentie
advertentie