Nieuwe autowasstraat in Sliedrecht: de Walvis

29 mei 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op de Marisstraat in Sliedrecht heeft de Walvis een nieuwe autowasstraat geopend. Het betreft een kettingwasstraat, de nieuwste in zijn soort, geschikt voor extra brede en hoge voertuigen. ,,Deze moderne straat is uitgerust met de nieuwste foam borstels, niet alleen voor het beste resultaat maar gegarandeerd krasvrij. Extra drogers zorgen voor een goed droogresultaat", vertelt ondernemer Marcel van Veen. ,,En de capaciteit is 40 auto's per uur dus lange wachttijden behoren tot het verleden."

Bij de Walvis wordt iedere auto voorgewassen. Met een intensief reiniger worden velgen en vieze plekken voorbehandeld. Met hoge druk en shampoo wordt het grove vuil, zand, remstof van de auto gespoten. Daarna worden hardnekkige plekken zoals de voorzijde, achterzijde rondom de nummerplaat en rondom de spiegels voorgeborsteld. ,,Een handmatig voorwas is niet alleen beter voor de auto maar ook het milieu. Er wordt gedoseerd met chemie en gericht met hoge druk omgegaan", aldus Van Veen.

Bij deze wasstraat is exclusief het programma RAIN-X verkrijgbaar met glansharde en langdurige bescherming voor lak, waterafstotend en extra glans. Tot eind juni zijn alle wasprogramma's € 4,00 ook het RAIN-X programma ter waarde van €14,50. Iedere klant mag gratis stofzuigen na ieder wasbeurt, ook is er gratis papier aanwezig voor bv het droogmaken van de deurposten.

De Walvis autowasstraat in Sliedrecht is zes dagen per week open: maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. De Walvis is te vinden op de Marisstraat 3, bij het Rotonde tankstation. Er kan gepind worden.

Zie voor meer informatie: www.wasstraatdewalvis.nl.

advertentie
advertentie