Mexicaanse klanken in The AfterShock

29 mei 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Sliedrecht Bruist houdt op zondag 3 juni in theater de Lockhorst een Mexicaanse middag. Er zal deze middag opgetreden worden door Carolina de Holanda en haar nieuwe band Los Mezcales. Op vrijdag 1 juni zal Carolina tussen 20.00 en 21.00 uur in het radioprogramma The AfterShock op MerweRTV al een tipje van de sluier oplichten, wat er zondagmiddag allemaal verwacht kan worden. Carolina neemt niet de band mee naar de studio, maar ze zal toch live haar vocale talenten laten horen.

Carolina de Holanda (echte naam: Caroline Voorbergen) heeft over de gehele wereld Mexicaanse volksmuziek gezongen met diverse hoogtepunten. Zij zong echter nog nooit in Sliedrecht, het dorp waar zij werkzaam is. Carolina heeft ondertussen al vijf cd's opgenomen en is momenteel met vier ervaren rasmuzikanten (drie Mexicanen - op gitaar, bas en trompet - en een Colombiaanse - op viool) bezig om met veel plezier de traditionele Mexicaanse volksmuziek te laten horen aan het publiek.

The AfterShock is elke veertien dagen te beluisteren is op MerweRadio en is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV. Via de website www.merweradio.nl kan er zelfs vanuit Mexico in de studio meegekeken worden. De presentatie is in handen van Ed Jonkers en José Kraayeveld. De techniek wordt verzorgd door Arie van Willigen. Technische ondersteuning door Jan Willem Reimelink.

advertentie
advertentie