Nationale Zwem4daagse in Sliedrecht

4 juni 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Bronbad de Lockhorst gaat op maandag 18 juni de zwem4daagse van start. Er kan deze gehele week, tot en met vrijdag 22 juni, gezwommen worden. Zwem- en waterpolovereniging Door Water Fit organiseert dit evenement in samenwerking met de Sliedrechtse Sportraad en Bronbad de Lockhorst.

Er kan zowel binnen als buiten gezwommen worden, waarbij de deelnemers de afstand zelf kunnen bepalen. Maar de uitdaging is toch wel tenminste tien baantjes (250 meter) te zwemmen.

's Morgens zijn de banen beschikbaar van 7.00 uur tot 9.00 uur en 's avonds van 19.00 uur tot 20.30 uur. Een deelnemerskaart kost slechts € 6,50 inclusief medaille, spetterend plonspakket en recreatief zwemmen na het banen trekken. Op de laatste avond vindt als vanouds het "stuivertje duiken'' plaats en er zijn leuke attenties voor de oudste en de jongste deelnemer. Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van het A-diploma.

De voorverkoop start maandag 11 juni aan de kassa van het Bronbad. Maar inschrijven kan ook op de startavond van de vierdaagse.

advertentie
advertentie