Shine zingt met Oekraïense kinderen

10 juni 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Gospelkoor Shine uit Sliedrecht onder leiding van Bastiaan van der Pijl verleent op vrijdagavond 15 juni haar medewerking aan een zangdienst in de Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat in Molenaarsgraaf. Deze avond is georganiseerd door de Stichting Kinderhulp Oekraïne. Zij proberen kinderen uit Oekraïne te helpen door ze acht weken in Nederland te laten verblijven. Op dit moment logeert er weer een groep kinderen bij gastgezinnen in Brandwijk en Molenaarsgraaf.

In de zangdienst zal het thema "Er gaat door alle landen'' centraal staan. Zowel het koor als de kinderen uit Oekraïne zullen deze avond apart, maar ook gezamenlijk, liederen ten gehore brengen. Daarnaast is er ook gelegenheid voor samenzang. De dienst begint om 19:30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Er is bij Shine nog plaats voor nieuwe koorleden. Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, kan vrijblijvend eens komen kijken bij een van de repetities, iedere dinsdagavond in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht van 20:00 tot 22:00 uur. Gezien de huidige samenstelling zijn vooral mannelijke koorleden hartelijk welkom. Er staan dit jaar weer diverse optredens op het programma evenals een kerstconcert. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Anita Goudriaan via 0184-641935 of info@gospelkoorshinesliedrecht.nl. Zie ook www.gospelkoorshinesliedrecht.nl.

Surf voor meer informatie over de Stichting Kinderhulp Oekraïne naar www.kinderhulpoekraine.nl.

advertentie
advertentie