Ludieke prijzenregen bij de Drechtstreek

25 juni 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Open Kampioenschap van de Drechstreek is afgesloten met een ludieke prijsuitreiking. Wedstrijdleider Mark van Hulst had wat extra prijzen bedacht om zo meer deelnemers aan een prijs te helpen. Zo ging er een aanmoedingsprijs naar Cees Moes, die voor het eerst mee deed en nu al van zich deed spreken.

De prijs Compensatiekoning ging naar de jarige Peter Vis (49), die zo dubbel gefeliciteerd kon worden. De prijs voor de snelste elostijger ging naar de jongste deelnemer. De 11-jarige Jorik Klein scoorde keurig 50% en bevestigde daarmee zijn grote talent. De prijs van de Verrassing van het toernooi ging naar Jan Sulman, die na gezondheidsproblemen aan het eind van 2011 heel sterk is teruggekomen en nu zelfs in de top-10 van het OKD eindigde.

Ed Trompet luisterde de prijsuitreiking met zijn trompet op juiste wijze op en zo kon elke winnaar van een beker een aubade tegemoet zien.

De top-5 werd ook in het zonnetje gezet. Kees Wessels werd verrast met een vijfde plaats en dus een beker. Net als de nummer 4 Wim Pool. Hans klein bevestigde een goed seizoen door als derde te eindigen. Oud-winnaar Melvin Holwijn greep een prachtige tweede plaats. Kampioen Peter vd Bergh zag zijn prijzenkast weer gevuld worden met twee grote bekers. Met een score van 7 uit 7 was hij natuurlijk de terechte winnaar. Dat kunstje had hij eerder geflikt in het OKD, maar deze keer was het nog overtuigender gezien de zware tegenstand.

advertentie
advertentie