Hoek en Blok en Sliedrecht Sport verlengen contract

26 juni 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Hoek en Blok en Sliedrecht Sport hebben hun sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd tot en met het seizoen 2014-2015. Ook de komende seizoenen prijkt het logo van het in Sliedrecht en Barendrecht gevestigde kantoor op het gebied van accountancy, belastingen, juridische en personeelszaken op het shirt van Dames 1.

Hoek en Blok blijft stersponsor en is daarmee één van de belangrijkste sponsors van de Sliedrechtse volleybalvereniging. Cees Boer, voorzitter van de stichting Topvolleybal Sliedrecht: ,,Wij zijn erg gelukkig met de steun van Hoek en Blok. Door bedrijven als zij kunnen we op topniveau blijven meestrijden om de prijzen en blijven we wekelijks zorgen voor sportief entertainment in De Stoep.''

Op de foto: Letty Voets en Wim Stuij, namens de directie van Hoek en Blok, en Cees Boer bekrachtigen de verlenging van de samenwerking. Dit alles onder toeziend oog van speelsters Inge Molendijk, Nienke de Waard, Celia Diemkoudre en nieuweling Rianne Lantinga van de landskampioen. Foto: Marcel de Leng.

advertentie
advertentie