Sprookjesconcert in Bronbad De Lockhorst

29 juni 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Geen dure kaartjes, niet te ver hoeven reizen en toegankelijk voor iedereen. Dat waren de drie belangrijkste uitgangspunten voor theaterproducent Van Hoorne Entertainment en sport- en leisurecentrum beheerder Optisport. Tijdens de zomer- en herfstvakantie slaan de twee partijen de handen ineen om wereldberoemde sprookjes tot leven te wekken in de vijftien locaties van Optisport. Op woensdag 15 augustus strijkt het spektakel in De Lockhorst neer.

,,Normaal gaan de theaters dicht en spelen wij 's zomers géén voorstellingen'', aldus Michael van Hoorne, eigenaar van Van Hoorne Entertainment. ,,Maar deze zomer gaan we dat heel anders aanpakken. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een leuke, gezellige, betaalbare middag uit te hebben, zeker in de vakantie. En dat hoeft helemaal niet in een theater te zijn, dat kan ook makkelijk ergens anders.'' Met dat idee kwam de producent in contact met Optisport Events, die juist opzoek was naar een manier om haar sportcomplexen breder in te zetten. ,,Dat je bij ons kunt zwemmen, voetballen en op sommige locaties zelfs kunt schaatsen, dat weten de mensen wel. Maar wij willen onze locaties juist breder inzetten, vooral voor de lokale bevolking", licht een woordvoerder van Optisport hun motivatie tot dit initiatief toe.

,,Het wordt een gevarieerde show, gebaseerd op wereldberoemde sprookjes, zoals Roodkapje, Doornroosje en Assepoester'', vertelt Van Hoorne enthousiast. Tijdens het concert wordt het publiek getrakteerd op vrolijke muziek en kunnen de kinderen vooral lekker meedoen. Om de middag compleet te maken wordt er ook een verkleedwedstrijd gehouden. Kinderen die verkleed naar het concert komen maken kans op een mooie prijs. En na de show mag iedereen nog op de foto met zijn of haar favoriete Sprookjesfiguur tijdens een uitgebreide Meet & Greet. De presentatie wordt verzorgd door Sita, bekend van ondermeer Disney Channel. Ze was afgelopen jaar al te zien in Klein Duimpje De Musical en zal volgend jaar de rol van Assepoester gaan spelen.

Het Sprookjesconcert On Tour vindt plaats op woensdag 15 augustus in Bronbad de Lockhorst om 13:30 uur. Kaarten à € 9,50 zijn te koop bij de receptie van de locatie en via www.VanHoorneJunior.nl. Bij de voorstelling op deze locatie ontvangen alle kinderen t/m 10 jaar een gratis Smulbox.

advertentie
advertentie