Familie Stuij wint barbecue bij Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs

4 juli 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Woensdagavond 20 juni heeft familie Stuij een woning bekeken tijdens het 'Zomeravond Open Huis' van Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs. Onder de kijkers van deze avond heeft het makelaarskantoor een barbecue verloot. Familie Stuij is de winnaar. Zij hebben op dinsdag 3 juli de barbecue ontvangen uit handen van makelaar Pieter-Jan Mak.

De makelaars van het grootste makelaarskantoor in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht hebben de laatste weken weer behoorlijk meer bezichtigingen.  ,,Dat is logisch want het is juist nu verstandig om tot aankoop van een woning over te gaan'', aldus Pieter-Jan Mak. ,,De prijzen zijn laag, de overdrachtbelasting is 2 procent en voor dit jaar zijn de diverse (fiscale) voordelen waaronder renteaftrek nog volledig van toepassing. Ook het unieke woningruilprincipe komt steeds meer van de grond en dat is positieve opsteker."

Voor informatie en het huidige aanbod van Alblasserwaard kan contact opgenomen worden via telefoonnummer: 0184-670733 of kijk op www.alblasserwaard.nl.

advertentie
advertentie