Maritime Innovation Experience

23 juli 2012 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Op woensdag 12 september vindt de Maritime Innovation Experience plaats in de Sportboulevard Dordrecht. Een innovatiemarkt waar professionals en studenten elkaar ontmoeten en een vol programma wordt gepresenteerd met workshops, lezingen en sessies. .

De Maritime Innovation Experience is er voor het delen van kennis over marktontwikkelingen in de maritieme sector, succesvolle innovaties, toekomstige innovatieprojecten en personele ontwikkelingen. Bedrijven presenteren innovatievraagstukken en openstaande vacatures. Studenten krijgen kunnen interessante maritieme bedrijven ontmoeten en zichzelf aan hen presenteren. Uitgenodigd zijn studenten werktuigbouwkunde, scheepsbouwkunde, techniek, elektrotechniek, logistiek & technische vervoerskunde, Maritiem Officier, small business & retail management,   bedrijfseconomie en communicatie.

Nog tot 10 augustus kunnen bedrijven, onderwijsinstellingen en andere organisaties zich aanmelden voor gratis deelname aan de Innovatiemarkt. De markt kent geen stands. Deelnemers krijgen een stuk vloer in de grote sporthal waarop zij naar eigen inzicht een presentatie kunnen vormgeven. Ook een uitrijkaart voor één parkeerplaats, wifi, een lunch en drankjes en een netwerkborrel zijn gratis. Aanmelden kan via http://www.hme.nl/innovatieevent/maritime-innovation-experience/

De Maritime Innovation Experience is een project van Proeftuin Maritieme Innovatie, initiatief van Werkgeversvereniging Drechtsteden. Doel van de Proeftuin is de innovatiekracht van MKB bedrijven in de Drechtsteden te bevorderen. De Drechtsteden zijn partner van de Proeftuin Maritieme Innovatie, net als circa veertig brancheorganisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven. Zie www.proeftuinmaritiemeinnovatie.nl.

advertentie
advertentie