Competitie 'Beste ondernemer van Drechtstreek' van start

23 juli 2012 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - De Kamer van Koophandel Rotterdam gaat deze zomer weer op zoek naar de beste ondernemer van de regio Drechtstreek 2012. Vanuit het thema 'grensverleggend ondernemen' zoekt de Kamer naar gedreven ondernemers met lef, die ook in deze economisch uitdagende tijden kansen weten te creëren en te benutten. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 10 september via www.kvk.nl/ondernemersprijs. De winnaar van de 14e Ondernemersprijs Drechtstreek 2012 wordt op 8 januari bekendgemaakt tijdens een feestelijke Nieuwjaarsreceptie in Theater de Willem in Papendrecht.

De KvK organiseert voor de veertiende keer op rij de Ondernemersprijs Drechtstreek. Een jaarlijkse competitie voor ondernemers uit de regio Drechtstreek (Alblasserdam, Dordrecht, Graafstroom, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht) en een platform waar succesvol ondernemerschap in de schijnwerpers wordt gezet. De winnaar ontvangt de Award voor meest succesvolle ondernemer van 2012. Een prijs die zowel de winnaar als de genomineerden elk jaar een golf van publiciteit en positieve respons oplevert.

Technisch Uitzendbureau Van Roosendaal uit Sliedrecht was de winnaar van 2011. ,,Door het winnen van de ondernemersprijs ben je in een klap bekend bij zo'n beetje alle regionale bedrijven. Je wordt ook gelijk gekwalificeerd als een goed bedrijf. Ik dacht dat het na een half jaartje de bekendheid wel over zou zijn. Maar dat is niet zo. Mensen refereren nog steeds aan het winnen van de prijs", vertelt Bart van Roosendaal, directeur van Technisch Uitzendbureau Van Roosendaal.

De inschrijving voor de ondernemersprijs Drechtstreek 2012 is inmiddels officieel gestart. Alle ondernemers met oog voor groei, innovatie en duurzaamheid, die het afgelopen jaar succesvol en grensverleggend ondernemerschap hebben getoond, kunnen zich tot uiterlijk 10 september aanmelden via de website www.kvk.nl/ondernemersprijs.

Uit alle aanmeldingen selecteert een gerenommeerde vakjury van top ondernemers uit het bedrijfsleven medio november drie potentiële winnaars. Voor het eerst dit jaar kan ook het grote publiek een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. De jury beoordeelt de genomineerden op alle aspecten van het ondernemerschap en neemt de publieksstem mee in het eindoordeel.

De vakjury bestaat uit: juryvoorzitter Ir. J.J.C.M. van Dooremalen, onder andere president commissaris IHC Merwede BV; N.C. Smits-Oerlemans, algemeen directeur Iv-Support Dordrecht; R. Voet, algemeen directeur Base Logistics BV Zwijndrecht; D. de Blois, directeur Business Banking ING Dordrecht; B. van Roosendaal, algemeen directeur Van Roosendaal technisch uitzendbureau; Ir. R. van de Waal, algemeen directeur Iv-Groep Papendrecht; R.J. Zimmerman, CEO Mercurius Shipping Group; R.H.A. van den Besselaar, Bedrijfsadviseur KvK (jurysecretaris) en A. Vat, accountant Verstegen Accountants en belastingadviseurs B.V. (jury accountant)

De Ondernemersprijs Drechtstreek is een initiatief van Kamer van Koophandel Rotterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door Verstegen Accountants en Adviseurs.

advertentie
advertentie