Ieniemienie in The AfterShock

26 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het tweede halfjaar van het Sliedrechtse radioprogramma "The AfterShock" op MerweRTV wordt afgetrapt door de leidsters van kinderopvang Ieniemienie. Het in april geopende kinderdagverblijf was onlangs landelijk in de publiciteit nadat een jonge knul uit Papendrecht hun webcam had weten te kraken.

Leidsters Sirin Boz en Sukran Tokul van kinderopvang Ieniemienie komen naar de studio om het verhaal nader toe te lichten. Ook enkele betrokken ouders zullen van de partij zijn. En wellicht komen er ook nog wat kleintjes met hun papa en mama mee!?

Saillant detail is dat de uitzendingen van The AfterShock ook altijd via de webcam te volgen zijn. Zo ook ditmaal", zegt presentator José Kraayeveld. ,,Sterker nog, de gehele uitzending zal zelfs op MerweTV te zien zijn. De makers van het programma én de leidsters van Ieniemienie geven hiermee nogmaals aan dat zij werkelijk niets te verbergen hebben."

The AfterShock is een kindvriendelijk programma dat op de kleintjes let en elke veertien dagen op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur op MerweRadio te beluisteren is. Het is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV. Via de webcam kan er in de studio meegekeken worden. Ga hiervoor naar www.merwertv.nl en klik vervolgens op de monitor.

De presentatie is in handen van Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek door Arie van Willigen. Technische ondersteuning door Jan Willem Reimelink.

advertentie
advertentie