Bloom en Art & Flowers steunen Ride for the Roses

29 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse bloemisten Bloom (Winklerplein) en Art & Flowers (Kerkbuurt-West) doen mee aan de landelijke "Mijn Bloemist-actieweek'' voor Ride for the Roses, waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat. De actieweek is van 3 tot en met 9 september. Ride for the Roses is een jaarlijks wielerevenement in de strijd tegen kanker waarbij iedere wielrenner aan de finish een roos ontvangt. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Met speciale bloemstukken en boeketten vragen Bloom en Art & Flowers tijdens de actieweek aandacht voor Ride for the Roses en daarmee voor KWF Kankerbestrijding. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Ride for the Roses. De organisatie schenkt alle ingezamelde gelden aan Jan Hoeijmakers, hoogleraar Moleculaire Genetica aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam voor zijn onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor prostaat- en blaaskanker.

De Ride vindt plaats op zondag 9 september. Jaarlijks nemen ruim tienduizend deelnemers deel aan het evenement. Zij zullen in grote aantallen de diverse routes van 30, 55 en 100 kilometer rijden. Startplaats is dit jaar FloraHolland in Naaldwijk.

advertentie
advertentie