Looptraining voor beginners

31 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Trimclub ABC begint op zaterdagochtend 8 september weer met een starterscursus voor trimmers. De startersloop van ABC is al lange tijd een jaarlijks terugkerend evenement voor iedereen die gezond wil bewegen en dat zoekt in hardlopen of trimmen. Dat geldt voor zowel de ongeoefende loper, die tijdens deze bijeenkomsten professionele begeleiding krijgt, als voor iemand met enige ervaring. De zelfstandige loper die wel eens deskundige begeleiding wil hebben heeft zeker baat bij een cursus als deze, omdat er veel aandacht is voor blessurepreventie en looptips.

Trimclub ABC richt zich op de doelgroep tussen de 18 en de 65 jaar. ,,De keuze voor deze doelgroep heeft te maken met de specifieke begeleiding die jongere of oudere deelnemers vragen. Heb je nooit gelopen, fors overgewicht en een inactieve leefstijl, dan adviseren we om bijvoorbeeld met wandelen te beginnen. Dit omdat hardlopen dan te belastend kan zijn met een te groot risico op blessures", licht Lianne Speelman toe. Mensen die meer willen weten over wandelen of Nordic Walking kunnen een mail sturen naar info@trimclubabc.nl.

De startersloop begint zaterdagochtend 8 september om 9:00 uur bij het clubgebouw aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Inschrijfgeld voor de looptraining is: €20,-. Voor meer informatie en aanmelden: abc-trainer@live.nl of 06-11523885.

advertentie
advertentie