Ook Leo's Bloemenwinkel steunt fietstocht voor KWF

11 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook Leo's Bloemenwinkel uit Sliedrecht heeft haar steentje bijgedragen aan de Ride for the Roses, een lange fietstocht voor het KWF. De medewerkers boden zaterdag een lunch aan de Plantion Riders aan, een van de deelnemende ploegen aan de Pre Ride for the Roses.

De Pre Ride for the Roses is een sponsoractie van de sierteeltsector ter ondersteuning van de Ride for the Roses. Zaterdagochtend stapten zo'n tweehonderd Pre Riders uit zeven sierteeltgebieden in Nederland op de fiets richting Westland, startplaats van de Ride for the Roses.

Het team van Plantion vertrok in Ede onder grote belangstelling van onder andere Roel Kremers, loco-burgemeester gemeente Ede, de nieuwe Heidekoningin en -prinses en tal van overige geïnteresseerden. De wielerploeg legde vervolgens de 175 kilometer af van Ede naar Westland, met een ingezameld bedrag bij zich van € 17.500 voor het KWF. Plantion Catering verzorgde onderweg het eten en drinken, een lunch werd aangeboden door en onderweg genuttigd bij Leo's Bloemenwinkel in Sliedrecht.

Zondag werd de totale opbrengst van de Pre Ride, een bedrag van € 435.000, aan de organisatie van de Ride for the Roses overhandigd. In zijn geheel leverde de Ride for the Roses 2012 liefst 2,1 miljoen euro op voor het KWF. In 2013 vinden de Pre Ride en de Ride for the Roses plaats in Ede, met een centrale rol voor Plantion als startlocatie.

advertentie
advertentie