Binnenkijken bij nieuwbouwprojecten

14 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op zaterdag 29 september kunnen geïnteresseerden te koop staande nieuwbouwwoningen op locaties in heel Nederland bezoeken tijdens Woonproeven. Meer dan 300 woningen van Bouwfonds openen de deuren voor publiek. In Zuid-Holland doen 25 projecten mee, waaronder Baanhoek-West in Sliedrecht.

Geïnteresseerden kunnen ongedwongen en zonder afspraak van 11.00 tot 15.00 uur verschillende nieuwbouwprojecten bezichtigen en informatie inwinnen. Op locatie zijn specialisten aanwezig die rondleidingen geven, bijzonderheden toelichten en vragen beantwoorden. Op een deel van het woningaanbod gelden tijdelijke aantrekkelijke acties en is het mogelijk ter plaatse een optie op de woning nemen.

Al drie jaar opent Bouwfonds Ontwikkeling tijdens de Nationale Open Huizen Dag de deuren van haar nieuwbouwlocaties in Nederland. ,,Zeker nu het best wel spannend is om een nieuwe woning te kopen, willen wij mensen graag zo breed mogelijk informeren over de mogelijkheden. Door naast bestaande bouw ook nieuwbouw te bezichtigen, krijgen geïnteresseerden het beste beeld van het beschikbare aanbod, de mogelijkheden en de verschillen tussen bestaande bouw en nieuwbouw", zegt Barbara van den Bree, hoofd Verkoop & Marketing van Bouwfonds Ontwikkeling. ,,Een nieuwbouwwoning kent veel voordelen ten opzichte van bestaande bouw. Zo zijn nieuwbouwwoningen zeer energiezuinig waardoor de bewoners profiteren van lagere energielasten. Bovendien is een nieuwbouwwoning onderhoudsvriendelijk en hebben de bewoners alle ruimte voor de invulling van eigen wensen."

Bij verschillende projecten die al gereed zijn kan een compleet ingerichte modelwoning bezocht worden. Dit biedt een beter beeld van de woning en het project en inspiratie voor de afwerking en inrichting. Ook op woningen die nog niet of deels gebouwd zijn kan een voorproefje worden genomen in het project zelf, of in één van de informatiecentra van Bouwfonds Ontwikkeling.

Op de website www.woonproeven.nl zijn alle benodigde gegevens te vinden. Via de zoekoptie kan men voorkeuren aangeven, huizen vinden en gedetailleerde informatie inwinnen om zich goed voor te bereiden op de bezichtiging. Behalve de nieuwbouw in Baanhoek-West in Sliedrecht is o.a. ook De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht en de wijk Merwehoofd in Papendrecht te bezoeken.

advertentie
advertentie