Stormbringer bij MerweRTV

16 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De roemruchte Deep Purple-tribute band Stormbringer betreedt vrijdag 21 september het podiumpje in de radiostudio van MerweRTV. De band zal live nummers uit het hele spectrum van Deep Purple spelen tijdens de vrijdagavond radiouitzendingen.

Hoofd techniek Wilbert Kieft was onlangs bij een optreden van de heren en was zo onder de indruk van de meest authentieke Deep Purple-tribute band in Nederland dat hij de contacten legde voor het optreden bij de vrijdagavondploeg. De band zal rond 19.00 uur in het programma The ARE opbouwen en soundchecken. Na 20.00 uur gaat Stormbringer dan helemaal los in het programma The AfterShock. Wellicht wordt ook in MetalShock na 21.00 uur nog doorgespeeld.

De band bestaat uit Stan Verbraak (zang), René Sterk (bas), Herman van Donkersgoed (toetsen), Fabian Greveling (drums) en Panos Grimanis (gitaar). Meer informatie over de band is te vinden op www.stormbringer.nl

De uitzendingen zijn deze avond niet alleen te beluisteren op MerweRadio, maar tevens te zien zijn op MerweTV. Via de website www.merwertv.nl (even klikken op de monitor) kan er in de studio meegekeken worden.

advertentie
advertentie