Alle wasprogramma's 4 euro bij de Walvis in Sliedrecht

17 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Aan de Marisstraat in Sliedrecht, bij Rotonde tankstation, bevindt zich de nieuwe autowasstraat van Walvis. Het betreft een kettingwasstraat, de nieuwste in zijn soort, geschikt voor extra brede en hoge voertuigen. De capaciteit is 40 auto's per uur, dus wachttijden behoren tot het verleden bij de Walvis. Deze moderne straat is uitgerust met de nieuwste foam borstels voor het beste resultaat en gegarandeerd krasvrij. Extra drogers zorgen voor een goed droogresultaat. Bij deze wasstraat is exclusief RAIN-X verkrijgbaar. De glansharde en langdurige bescherming voor de lak, waterafstotend en extra glans. Tot eind september zijn alle wasprogramma's € 4,00 ook het RAIN-X programma ter waarde van € 14,50.

Bij de Walvis wordt iedere auto voorgewassen. Met een intensief reiniger worden velgen en vieze plekken voorbehandeld. Met hoge druk en shampoo wordt het grove vuil, zand, remstof van de auto gespoten. Daarna worden hardnekkige plekken zoals de voorzijde, achterzijde rondom de nummerplaat en rondom de spiegels voorgeborsteld. Hierbij wordt geen plek vergeten. De Walvis geeft dan ook een schoongarantie (informeer bij de medewerkers naar de mogelijkheden en voorwaarden). Bovendien is een handmatig voorwas beter voor het milieu. Er wordt gedoseerd met chemie en gericht met hoge druk omgegaan .

De Walvis autowasstraat in Sliedrecht is 6 dagen per week open. Maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Klanten kunnen na iedere wasbeurt gratis stofzuigen. Ook is er gratis papier aanwezig voor bijvoorbeeld het droogmaken van de deurposten. Via de nieuwsbrief worden klanten op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en worden regelmatig kortingsbonnen verstrekt. Aanmelden kan via www.wasstraatdewalvis.nl. Lees hier ook alles over de waspas, waarmee extra voordeel te verdienen is bij opwaarderen.

advertentie
advertentie